Hoidot

3 D KESTOPIGMENTOINTI

Hei, olemme sulkeneet liikkeemme 21.12.2016

Kiitos kaikista vuosista ja kiitos tästä matkasta jonka saimme teidän kauttanne.

Onnea ja Menestystä!

Cirra

 KESTOPIGMENTOINNIT

Kulmien 3D Kestopigmentointi:

3D kulmakarvatekniikka mahdollistaa luonnolliset ja tyylikkäät kulmakarvat kevyellä karvatekniikka pigmentoinnilla. Tekniikka on uutta kauneusalalla mutta Japanissa kehitetty tekniikka on ollut olemassa jo pitkään.

Käsikappaleen 14 rinnakkaistapienen pientä neulaa mahdollistavat täydellisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Koska on mahdotonta tuottaa sama paine jokaisella 14 neulalla, on luonnollinen lopputulos taattu.

3D- kulmakarvatekniikka on tarkka, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikalla tehty pigmentointi. Näin saadaan aikaan luonnollinen ja hienovarainen, kasvojen omia piirteitä korostava lopputulos.

Pigmentointi alkaa aina mallin ja värin suunnitelmalla eikä pigmentointia aloiteta ennen kuin asiakas on hyväksynyt esipiirroksen ja ihon pinta on puudutettu siihen tarkoitetulla voiteella.Huolellisen esipiirroksen vuoksi varaamme aikaa ensimmäiseen laittokertaan noin 2 tuntia. Käytössämme on erittäin tehokas puudutusaine joten kipua ei tarvitse jännittää.

Tatuoinnissa väripigmentti viedään syvemmälle ihoon kuin kestopigmentoinnissa. Kestopigmentoinnin etu on pigmentointivärin haalistuminen, jolloin se tuo mahdollisuuden muuttaa pigmentoinnin sijaintia, väriä ja muotoa kasvojen muuttuessa. Tatuoidut pigmentoinnit ovat ikuiset eikä muutoksia voi kasvojen muuttuessa tehdä. Iän myötä ihon ja hiusten väri muuttuu jolloin pigmentointienkin sävyä on hyvä muuttaa. Kestopigmentoinneissa käytämme niihin tarkoitettuja omia värejä, emme käytä tatuointivärejä ollenkaan.

Iän myötä myös kulmat laskeutuvat, jolloin kulmapigmentoinnin nostamisella on hyvä kohottaa katsetta.

 

3D menetelmällä väritetään karvamaisesti vain ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy yksilöllisesti 1-3 vuotta, kulmia on ajan kuluessa helppo vahvistaa yksittäisillä pigmentointikerroilla.

Pigmentoinnin jälkeen kulmien päälle muodostuu ns rupikerros jota pidetään siihen tarkoitetulla voiteella pehmeänä niin kauan kunnes ruvet itse irtoavat. Tähän paranemisprosessiin menee aikaa noin viikko. Heti laiton jälkeen kulmat myös näyttävät hieman tummemmalle kuin mitä lopputulos tulee olemaan. Noin 6 viikon kuluttua kulmat vahvistetaan toisella pigmentointikerralla.

 

Kenelle pigmentointi ei sovi:

– Raskaana oleville

– Diabeetikoille vain harkinnan mukaan

– Mikäli käytät verenohennuslääkkeitä tai sinulla on verenvuototauti on syytä keskustella ensin lääkärin kanssa

– Tulehdus kehossa, esim kova flunssa, parantumattomat haavat tai ihottumat alueella

– Ei alkoholia 24 tuntiin ennen pigmentointia

– Ei kipulääkkeitä (parasetamolia lukuunottamatta)

Kotihoito-ohjeet:
– Ei saunaa, solariumia, aurinkoa, hikoilua niin kauan kun ihoalue on parantunut (n viikko)
– Pigmentointia rasvataan kotona rupivaiheen ajan n 2-4x/vrk (tähän sopivan voiteen kulmille voit  ostaa meiltä,silmienrajauksia voit hoitaa myös bebanthenilla)
– Älä raavi äläkä turhaan koskettele aluetta kunnes iho on parantunut täysin
– Pigmentointi näyttää voimakkaammalle heti laiton jälkeen, vahvistus tehdään kulmille 6 viikon kuluttua, rajauksille 4 viikon kuluttua ja lopullinen lopputulos nähtävissä vasta tämän jälkeen

 

Kuningatarhoito 120 min  / ja Fresh hoito miehille 99 €

kauneushoitola joensuu cirrakauneuskeskus ripsienpidennys kasvohoito karvanpoisto sokerointi lashlovers pisarakauneutta kleaopatra mb ecobeauty logo

Parasta sinulle
Miellyttävä erittäin virkistävä ja rentouttava kasvohoito, hoidossa yhdistyy savinaamion syväpuhdistava vaikutus, aktiiviaineiden tehokas imeytys ultaääniaalloilla, sekä rentouttava meridiaani hieronta. Hoitoon kuuluu  kasvo-, kaula, pää- ja decolteealueen hieronta ja tehohoito. kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muutoksen näet hoidon päätyttyä: iho on kuulas, tasaisen värinen ja olo on raikastunut.

Suosittelemme hoitoa sarjahoitona 4 x 3 viikon hoitovälillä, tai ihon kuntoa ylläpitävänä 3 kuukauden välein.

Alkupuhdistukset, ihon kartoitus
timanttihionta tai ultrapuhdistus
Syväpuhdistus
Imeytys hoito Bionilla, Ultasonicilla tai valikoitu muu laitehoito
Seerumi + Naamio
Hieronta, decoltee, pää, korvat, kasvot
Seerumi & voiteet
Kotihoidon opastus ja rauhoittava herbal tee

Prinsessahoito 90 min / ja Miesten terve iho 78 €

kauneushoitola joensuu cirrakauneuskeskus ripsienpidennys kasvohoito karvanpoisto sokerointi lashlovers pisarakauneutta kleaopatra mb ecobeauty logo

 Suosituin kasvojen syväraikastus. kasvojen nestekierto aktivoituu ja kasvolihaset saavat aktivointia aineenvaihduntaa parantavasta imeytyksestä, hieronnasta ja savinaamiosta. Tässä vaikutetaan ihon pintaa syvemmälle ja hoidon tuloksena iho kirkastuu ja raikastuu.

Suosittelemme Prinsessa kasvohoitoa 3-7 x sarjahoitona kerran kuukaudessa. Ylläpitävänä suositellaan vähintään kevät, kesä, syksy, talvi siirtymävaiheessa. Hoito sopii erinomaisesti kosteuttamaan ja tasapainottamaan Atopiaa.

Alkupuhdistukset, ihon kartoitus
timanttihionta tai ultrapuhdistus
Syväpuhdistus
Seerumi + Naamio
Hieronta, decoltee, kasvot
Seerumi & voiteet
Kotihoidon opastus ja herbal tee

Hoitava täydellinen ihonpuhdistus 78 €

Alkupuhdistukset, ihon kartoitus
timanttihionta tai ultrapuhdistus
Syväpuhdistus
Seerumi + Naamio
Hieronta
Seerumi & voiteet
Kotihoidon opastus ja herbal tee

kauneushoitola joensuu cirrakauneuskeskus ripsienpidennys kasvohoito karvanpoisto sokerointi lashlovers pisarakauneutta kleaopatra mb ecobeauty logo2

DENOVA PRON PERIAATTEET
Tuotteissa fysiologinen pH-arvo-suojaa ulkoisilta haitoilta, eikä iho kuivu. ihoystävällinen ja päivittäisessä käytössä hyvin säilyvä koostumus. Tuotteiden säilyvyys testataan huolellisesti erilaisin menetelmin, jotta niiden säilyvyys olisi taattu ja käyttö turvallista (samalla minimoidaan säilyvyysaineet )
tuotteita tai ainesosia ei ole testattu eläimillä. Tuotteet ovat allergiatestattuja ja kliinisesti testattuja.

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat Denova Pro laboratorio on 25 -vuoden kokemuksella kehittänyt tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Perustaja farmaseuttisten tuotteiden taitaja Zenon Ziaja  kehitti vuonna 1989 Ziajan, -luonnollisen kosmetiikkamerkin, joka arvostaa laatua ja toimii perheyrityksenä. Ziaja on Puolan johtava kosmetiikkamerkki, jota myydään yli 15 maassa yhteensä 3 miljoonaa tuotetta joka kuukausi. Meillä on korkea asiakastyytyväisyys, filosofia on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joista et maksa liikaa.MENESTYKSEN TAUSTALLA
Tuotteita testataan yli EU: vaatimusten, perheyrityksellä on eettiset arvot, tuotteita ei koskaan ole testattu eläimillä ja tuotteet valmistetaan ekologisella alueella. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman lähellä ihon omaa koostumusta ja tehostavat ihon luonnollisia toimintoja. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu, vaikuttavien aineiden määrät on maksimoitu. Suosimme tuotteissa luomuraaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja, suositaan ECO- sertifioituja luomuraaka-aineita. Säilöntäaineita on käytetty keskimäärin puolet EU:n sallimista määristä. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu ja tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

 mikroneulaus joensuu kauneushoitola lashlovers ripsienpidennys kasvohoito ultakasvohoito mikrohionta timanttihionta arvet pois arvenpoistoMIKRONEULAUS

Kuvissa vasemmalla: Ennen mikroneulausta ja oikealla mikroneulauksen jälkeen.

Mikroneulaus      179 € ensimmäinen kerta / 89 € seuraavat

Mikroneulauksella saadaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.  Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Kolme tärkeintä etua:

 • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
 • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
 • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistäpistelyä, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Hoito etenee:

Mikroneulausta ennen ihosi puhdistetaan huolellisesti. Käytössämme on tehokas hoitorulla. Neulausrulla on vain Sinun käytössäsi- se on siis ehdottomasti henkilökohtainen! Neulaus tuntuu iholla nipistelyinä.

Miten usein?

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Mikroneulauksen jälkeen?

Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, ilman komplikaatioita.
Neulauksesta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä.
Ihoterapeutti suojaa ihon hoidon jälkeen. Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana emme tee mikroneulausta.

Neulauksen jälkeen huomioitavat asiat:

 •  saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan)
 • iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
 • ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin.

Hoitokuurin aikana:

 • tehoaineet vaikuttavat paremmin
 • sisäisesti vitamiinien etenkin C- vitamiinien saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia

geelikynnet biosculpture joensuu kauneushoitola kauneus pisarakauneutta kleopatra mb hyvanolonkeskus ripsienpidennykset kasvohoito lashlovers rakennekynnet geelilakkaus meikit häät häämeikki
Bio Sculpture geelikynnet 70-90 €

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja.
Joustava ja luonnollinen tuotesarja tukee kynnen luonnollista kasvua, eikä vahingoita omaa kynttä missään työvaiheessa.

Miksi käyttää Bio Sculpture geeliä?Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot ja ohuet kynnet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.Kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta!

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi.  Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina.

Tuoteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän.  Tuotesarja on kliinisesti testattu. Kaikki  Bio Sculpture kynsiteknikot ovat tarkasti koulutettuja käyttämään tuotesarjaa.

Bio Sculpture Bridal HalfA4R.indd

 

Sokerointi

äitienpäivä lahjakortti joensuu pisarakauneutta vartalohoito lashlovers karvanpoisto sokerointi ripsienpidennys ecobeauty kauneushoitola

Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua hieman alle puolen sentinkin pituiset ihokarvat.

HUOM. Mikäli Sinulta ei ole aiemmin poistettu karvoja sokerilla, suosittelemme kuitenkin noin puolen sentin  pituisia  karvoja, jotta olisit tulokseen tyytyväinen.

alexandria-imago

BODY SUGARING – VARTALOSOKEROINTI
Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

 • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
 • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!
Body Sugaring – mmmm…sooo good!

ImageProxy12.mvc